O zi la Legoland Windsor – aprilie 2017

Acest articol poate contine linkuri de afiliere. Detalii aici.

Spune si altora despre acest articol

Weekend-ul trecut am fost cu copiii la Legoland in Windsor. Frumoasa zona, frumos parc, frumoasa vreme. Toate astea, plus faptul ca este vacanta de Paste s-au tradus printr-o foarte mare aglomeratie.

Despre experienta noastra acolo am scris pe… noul blog! Pus pe picioare acum cateva zile (chit ca mai am de aranjat la el pe ici pe colea), acest blog este scris in engleza si va contine articole legate de viata noastra in Londra. Voi continua sa scriu si pe acest blog, in romana, si voi aborda subiecte general valabile sau care cred ca sunt interesante pentru cititorii mei de aici. Ma gandesc ca unele subiecte, cum ar fi “unde se gasesc biscuiti fara zahar in Londra” sau “cum este la o anumita cafenea de aici” sunt mai putin relevante pentru publicul acestui blog, asa ca voi scrie despre ele in engleza pe noul blog.

Si ca sa inaugurez blogul si pentru a vi-l prezenta intr-un mod cat mai frumos, va invit sa cititi despre experienta noastra la Legoland si sa va delectati cu poze in postul de aici.

Va multumesc ca ma cititi si sper sa imi fiti in continuare alaturi!

Spune si altora despre acest articol

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *