Un an de la postul zero

Acest articol poate contine linkuri de afiliere. Detalii aici.

Spune si altora despre acest articol

Se implineste un an de cand am scris primul post pe acest blog, era intitulat “Postul zero“. In aceeasi idee, acesta ar fi postul 98 :))

De cand am intrat activ in blogosfera, am descoperit multe bloguri faine, am citit multe articole interesante, am participat la o conferinta minunata, am citit carti interesante. Despre toate si multe altele am incercat sa povestesc aici. Si m-am mai eliberat si mi-am mai pus gandurile in ordine scriind pe blog. Si daca oi fi ajutat si pe altii cu vreo idee de pe aici, cu atat mai bine 🙂

In mod normal, la aniversari, te poti gandi la ce asteptari ai de la urmatorii ani, de la viitor. Dar citesc cartea “The conscious parent”, care militeaza cu argumente frumoase pentru renuntarea la asteptari pentru o acceptare de sine si de lume care sa iti insenineze viata, sa te elibereze si sa-ti aduca mai multe zambete pe chip. Si este atat de frumos si uman si sincer si direct scrisa, incat nici nu pot sa o contrazic pe autoare. Asa ca legat de blog nu am asteptari si nu stiu in ce directie o va lua. Dar cu siguranta va fi fain sa aflam impreuna cum va fi in continuare, asa ca ramaneti prin preajma!

PS. Si ca sa se simta si blogul aniversat, i-am facut cadou “etichetele”: acele cuvinte pe care le “atasezi” fiecarui post ca si extrem de scurta descriere, un fel de categorisire cu foarte multe categorii, in ideea ca se vor putea astfel filtra mai usor informatiile.

Spune si altora despre acest articol

Related Posts

4 thoughts on “Un an de la postul zero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *