Acest articol poate contine linkuri de afiliere. Detalii aici.

Spune si altora despre acest articol

M-am tot gandit cum sa incep acest blog, ce sa scriu in primul post. Parca ar fi fain sa fie ceva memorabil. Sau macar ceva ce sa recitesc cu drag sau amuzament pentru cativa ani cand o sa vreau sa imi amintesc de unde a pornit totul.

Si cum ideile ba dadeau navala, ba parca fugeau mancand pamantul, o sa incep asa: mi-am facut blog si sper sa ma tin de el si sper ca el sa ma forteze intr-un fel sau altul sa pastrez o legatura cu mine insami.

Citesc, ascult, privesc, observ, admir. Carti, oameni, muzica, evenimente, intamplari. Si de multe ori imi doresc sa spun cat mai multor oameni despre lucrurile descoperite. Alteori vreau doar sa-mi spun parerea. Uneori vreau sa prezint si altora oameni pe care ii admir sau proiecte. Si cateodata pur si simplu vreau sa-mi pun ordine in ganduri. Si un blog pare un loc bun pentru ca toate lucrurile astea sa se intample.

De scris in mediul online am mai scris, inclusiv articole bine documentate despre sanatate (pentru un proiect drag sufletului meu), insa acesta este primul loc in care experientele sau parerile mele isi au locul.

Asadar, bine ati venit pe un blog despre de toate!

Spune si altora despre acest articol

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *