Acest articol poate contine linkuri de afiliere. Detalii aici.

Spune si altora despre acest articol

Stiu, ciudat titlu pentru acest post tinand cont ca Romania este sub zapada. Vrem si noi zapada, nu chiar atat de neprietenoasa ca acolo, dar cat sa facem un om de zapada si sa se dea fi’miu cu sania! Am vorbit si cu Mos Nicolae pe tema asta, dar s-a facut ca nu ne aude…

Asa ca, daca zapada nu e, atunci nici sanie nu e. In schimb, avem trotineta!

Eram cu fi’miu acu’ vreo 2 luni intr-un magazin mare de jucarii, in care el de obicei se plimba cu masinutele pana se plictiseste, noi ne uitam ce jucarii mai sunt, si apoi mergem acasa. Dar de data asta, voinicul s-a urcat pe o… trotineta. Si s-a plimbat prin tot magazinul cu ea. Noi, dupa el, sa nu-l pierdem din ochi. Si tot se invartea el pe culoare, parea sa caute ceva… Mda, cauta ceva: casa! Adica, casa de marcat. Pentru ca stie ca daca vrem sa luam ceva dintr-un magazin, trebuie sa mergem la casa sa platim. Asa ca, cumva, in mintea lui, el decisese ca vrea sa luam trotineta si se ducea voiniceste cu ea la casa.

Am intors copilul din drum, explicandu-i ca trotineta aia e de test drive si ca daca vrem sa luam una, trebuie sa o cumparam noua, in cutie. Pentru ca da, eram decisi sa luam un astfel de mijloc de facut sport, dar nu credeam ca ar putea merge inca pe ea, abia avea vreun an si 8 luni. Dar dupa ce a dat ture prin tot magazinul cu trotineta, am zis ca ok, se pare ca deja a venit momentul pentru o astfel de achizitie.

Si uite-asa s-a facut fi’miu cu mijloc de locomotie. Cu care s-a plimbat prin casa vreo doua luni, ca afara ba ploua, ba era ud pe jos, ba era intuneric cand vroiam noi sa iesim (la 4 deja e bezna). De Craciun am vrut sa iesim in parc cu trotineta, l-am intrebat pe fi’miu, ne-a zis ca “nuuuuu” (era ocupat cu jucariile primite de la Mosul). Asa ca am iesit dupa vreo 3 zile de la momentul cadourilor.

trotineta_dec2014

S-a plimbat fi’miu prin parc pe alei si a incercat si pe iarba si iar pe alei, pana a obosit. Si cum erau si doar vreo 2 grade afara si se intuneca, cand am ajuns acasa la caldura a picat lat si a mai tras o repriza de somn, desi deja dormise de pranz si de vreo jumatate de an are o singura portie de somn in timpul zilei. Se pare insa ca a fost foarte solicitanta activitatea, mai ales pe vreme rece!

Spune si altora despre acest articol

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *