Acest articol poate contine linkuri de afiliere. Detalii aici.

Spune si altora despre acest articol

A fost un an plin si in care viata ni s-a schimbat complet. Din nou.

In 2012 am dansat si am cantat la nunta noastra, o petrecere minunata, asa cum am visat-o, cu oamenii dragi alaturi. Si la o luna de la revenirea din luna de miere am aflat ca in burtica este o minune care ni se va alatura in proaspat intemeiata familie.

In 2013 s-a nascut minunea, cu un “ueee ueeee” absolut minunat, cel mai frumos nou nascut pe care l-am vazut vreodata (in contextul in care pana atunci considerasem mereu ca bebelusii, la nastere, sunt urati) si cel mai fantastic pusti care ne umple zilele, ne bucura sufletul si ocazional ne scoate par alb. Si uite-asa si in 2013 ni s-a schimbat viata, a devenit mai plina, mai frumoasa, complet altfel in cel mai minunat mod posibil.

In 2014 am plecat, cu mic (1 an si 2 luni), cu mare (noi) in tari straine, sa o luam de la capat pe meleaguri necunoscute noua, sperand, evident, la mai bine. Si e mai bine din suficiente motive cat sa spun ca si acest an a fost unul plin, cu schimbari majore, noi inca fiind in procesul de asimilare si adaptare si chiar constientizare uneori. Ca ma uit la noi, ma uit la fi’miu, ma uit pe geam, si am senzatia ca visez!

Dar sa vezi 2015 cum se anunta! Cica nu vrea sa fie mai prejos decat fratii lui, cei trei mentionati mai sus, asa ca si in anul urmator viata ni se va schimba, prin vara. Pentru ca fi’miu va deveni frate mai mare, chiar daca el nu intelege inca foarte bine conceptul. Dar il va experimenta in cateva luni, cand prin casa se va auzi din nou un “ueee ueeee”!

Ce sa mai, avem impreuna un “sirag” de 3 ani minunati si frumosi care se continua cu noul an si urmatorii si va doresc si voua sa aveti un 2015 pe care sa-l puneti in “siragul” vostru de ani frumosi!

Spune si altora despre acest articol

Related Posts

4 thoughts on “2014, in incheiere

  1. Ia te uita ce veste frumoasa! Ma bucur pentru voi si va doresc toate cele bune in anul care deja a inceput!

  2. Felicitari, Raluca! ma nucur tare pt voi! Stii ce o sa fie? Cand o sa vina? la noi vine undeva la jumatatea lui iulie. 🙂 a, si e tot fetita 🙂

    1. Multumesc Clau si felicitari si voua, sa ai sarcina usoara si nastere asa cum iti doresti! La noi ar trebui sa vina pe la sfarsitul lui iunie, inceputul lui iulie, si inca nu stim ce este ca alerga prin burtica si nu a reusit medicul sa vada :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *