Apocalyptica dinaintea nuntii

Acest articol poate contine linkuri de afiliere. Detalii aici.

Spune si altora despre acest articol

Acum cativa ani eram in focurile pregatirilor de nunta. Urma sa fie o nunta simpla, ca un fel de petrecere cu rude apropiate si cu prietenii apropiati. Totul urma sa se petreaca la final de primavara si incepusem pregatirile din septembrie.

Cu toate astea, in saptamana de dinaintea nuntii se adunasera multe de facut. Tin minte ca aveam foi lipite pe bublioteca pe care notasem ce trebuie sa facem in care zi si la ce ora, ca sa nu ne scape ceva si sa ne dam seama cam cum stam cu pregatirile. Si mai stiu si ca nu reusisem sa ajungem la nicio ora de dans, asa ca in ultima saptamana, in fiecare zi, dupa orele de munca aveam ora de dans, ca sa invatam si noi un vals.

Cu cateva luni inainte de nunta se anuntase concert Apocalyptica. Eu mai fusesem la un concert de-al lor si stiam cat de fain poate fi. Am spus ca vreau sa merg, chiar daca urma sa fie cu fix o saptamana inainte de nunta. Viitorul sot nu mai fusese si era constient ca e cu o saptamana inainte de nunta, cand numa’ de concert probabil nu ne-ar fi ars, dar a avut intelepciunea de a nu ma refuza si a pasi cu stangul in casnicie. Glumesc, chiar a vrut si el sa mearga, de buna voie si nesilit de nimeni, vorba aia!

Ei, si cu fix o saptamana inainte de nunta noi am mers la concert Apocalyptica. Si a fost mi-nu-nat! Muzica, sunetul, atmosfera, totul perfect. Poate si pentru ca pe muzica violoncelelor am dat afara tot stresul si toata oboseala acumulate in decursul ultimelor luni si mai ales saptamani. Ne-am simtit vii si liberi, am simtit cum ne vibreaza plamanii in corp, am simtit adrenalina. Am dat reset la tot. Am iesit de acolo mai fresh si mai energizati decat daca am fi mers la spa!

Ce a urmat dupa? O saptamana cu multa alergatura pe care insa nu am resimtit-o in niciun fel negativ. Si apoi o zi de nunta fara pic de stres. Da, cei din jur se mai stresau, ba ca intarziem la cununia civila, ba ca ploua si e frig, dar noi eram zen. Lasasem tot stresul la concert si nimic nu ne mai putea umbri petrecerea. Caci da, noi cu o saptamana inainte de nunta mergeam la concert.

Avand aceasta experienta, recomand tuturor viitorilor miri sa isi gaseasca acel ceva care sa le dea reset inainte de nunta, fie un concert, sau un urcat pe munte, sau un city-break, orice. Ca sa se poata bucura apoi de nunta, sa se simta bine la petrecerea lor, si daca ei se simt bine, si invitatii se vor simti excelent.

Spune si altora despre acest articol

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *