Romani talentati in Londra

Acest articol poate contine linkuri de afiliere. Detalii aici.

Spune si altora despre acest articol

In weekend a fost frumos, soare si cald, asa ca am iesit la plimbare. Si cum mergeam noi frumos pe drum, vedem pe gardul unui parc un afis. Obisnuiti sa ne uitam pe afise pentru ca asa mai afli de un targ de vechituri sau de vreun spectacol sau mai stiu eu ce eveniment, ne-am uitat si de data asta. Si scria sus, mare, “Billy Smart’s Circus, Britains Greatest Circus presenting the X-Treme Brothers”.

Daca v-ati uitat la cel de-al doilea sezon al show-ului “Romanii au talent” cu siguranta ati reactionat la acest nume, cum am reactionat si noi. Pentru ca da, pe afis erau anuntate spectacole cu cei trei romani care au ajuns in finala chiar! Tin minte ce emotii ne dadeau, ce spectacole au facut de ni se taia pur si simplu respiratia, vorba jurnalistilor, tinerii astia “sfideaza gravitatia”! Ei bine, iata ca cei trei au ajuns sa fie cap de afis in Londra: chipurile lor erau singurele de pe afis, deci cum ar veni ei sunt atractia principala ai spectacolului circului “Billy Smart’s”.

X-Treme Brothers la Londra

Cei trei romani se pare ca fac parte din trupa de artisti ai circului si sunt pe scurt prezentati pe site aici.

As putea fi mandra ca sunt romani, dar nu am niciun merit nici cand vine vorba de nationalitatea mea sau a lor, si nici cand vine vorba de performantele lor pentru care nici nu imi imaginez cat muncesc. Dar ma bucur pentru ei ca sunt atat de apreciati incat sunt atractia principala a unui circ din Londra, banuiesc ca sunt foarte mandri de acest punct in care au ajuns.

Asa-i ca-i fain sa afli, la 2 ani dupa finala spectacolului, ca acei trei tineri, care ne-au impresionat si al caror nume l-am si retinut desi nu l-am mai auzit intre timp, si-au continuat visul si drumul in viata?

Spune si altora despre acest articol

Related Posts

2 thoughts on “Romani talentati in Londra

    1. Intr-adevar fain articolul, l-am citit integral pe http://www.contributors.ro/editorial/ghiozdanul-cu-parinti/ . Un scurt rezumat cred ca ar fi “Copiii noștri nu trebuie trimiși în lume, încordați și reactivi, ca într-o luptă: fie cu singurătatea, fie cu rutina obligației sau cu alți copii aparent mai competenți. Nici nu trebuie să care după ei conflictele noastre nerezolvate.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *