Dezlegare la iubit, de Matrioska de pe Raft

Acest articol poate contine linkuri de afiliere. Detalii aici.

Spune si altora despre acest articol

Astazi discutam despre iubire si despre indragosteala, cu Mara:

“Când mă îndrăgostesc, brusc mă transform, parcă preiau simptome de natură autistă: mintea mea refuză să se mai concentreze, nu mă mai enervez pe nimeni dar nici nu mă mai bucur pentru nimic, îmi răsare doar un rânjet alipit unei priviri lipsite de focus.

Sincer, nu-mi pot aminti exact comportamentul din perioada în care m-am îndrăgostit de fostul meu soț, îmi amintesc doar că râdeam foarte mult împreună, am experimentat tot ce ne trecea prin cap și timpul părea inexistent. Îmi amintesc însă că, pornind de la o prietenie bruscă și fantastică, atunci când a încercat să-mi dea primul sărut i-am tras o palmă de ardeleancă sănătoasă și i-am ținut o teorie de mi-o amintește și acum, după 15-16 ani. A continuat o relație grozavă, inocentă, liberă și intensă, cu multe suișuri și coborâșuri, dar sentimentul că ne suntem ‘acolo, no matter what’ ne-a însoțit până-n ultima clipă și încă puțin după.

Au trecut câțiva ani până am decis să-i spun ‘Da’, iar după alți câțiva ne-am transformat pe nesimțite, împreună, în ‘Nu’. Ne împlinisem rolul pentru care ne-am întâlnit cu mulți și frumoși ani înainte și trebuia să ne cedăm experiențelor unor vieți separate.

După vreo doi ani de așa-zis ‘doliu’ în urma divorțului de comun acord, l-am cunoscut pe cel ce urma să-mi dăruiască minunăția ce azi mă strigă “mama”. Alți ani, alt long story short.

Din nou am așteptat să mă vindec emoțional și afectiv, iar azi iată-mă din nou în postura de care povesteam în prima parte.

Am cunoscut un bărbat liber, interesant, matur și cu principii sănătoase conform GPS-ului meu. Cu trecerea timpului am purtat conversații din suficiente domenii cât să-mi dau seama “ce poate” la nivel de intelect.

Totul a devenit o prietenie frumoasă de parc-am fi copilărit împreună de când lumea. Apoi a încercat să mă sărute… Eh, aici s-a rupt filmul! Nu i-am aplicat corecția cu palma și teoria din primul studiu de caz, doar m-am fofilat ca și când n-am prins ideea.
Nu a insistat atunci, nici n-am discutat despre, dar din ziua următoare mi-am dat seama că îl am ca musafir pe Cupidon, fluturașii-mi devorează stomacul, zâmbesc tâmp în timp ce levitez cu orele și toate astea în timp ce conversațiile cu protagonistul s-au transformat într-un fiasco și-o gafă constantă… Cert e că încă povestim și râdem!

Nu știu ce, cum și cât va dura, dar senzațiile care mă traversează ACUM sunt atât de noi, faine și motivante, încât indiferent încotro duce toată situația, sunt recunoscătoare pentru ce simt și trăiesc!

E primăvară, s-a dat dezlegare la iubit, așa că nu vă feriți să vă-ndrăgostiți, pentru că #iubireanestăbine!”

Mara Bogdana Marina – Matrioska de pe Raft

Imagine: noomhh/freedigitalphotos.net

Spune si altora despre acest articol

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *