Acest articol poate contine linkuri de afiliere. Detalii aici.

Spune si altora despre acest articol

Stiu, cand spun 2 roti, va ganditi la bicicleta, ca asa ma gandeam si eu cand auzeam aceasta expresie.

Am invatat sa merg pe bicicleta in cartier, pe o strada in deal, pe cand aveam vreo 8-9 ani si mama alerga dupa mine tinand bicicleta de sa. Cat sport a facut in ziua aia mama, numai ea stie! Dar a fost cu folos: am invatat sa merg si n-am mai uitat de-atunci, ca deh, nu degeaba mersul pe bicicleta este de referinta cand vine vorba de ne-uitare.

La multi ani insa dupa acea zi, mai precis in ziua in care am implinit 33 de ani (adica saptamana trecuta), m-am urcat pe 2 roti, dar nu pe bicicleta. Hm…

Ce-avem noi in poza de mai jos? Si nu ma refer la mandra mica si nici la trotinetele copiilor. Exact! Aia mov, cu 2 roti, frumoasa foc, este trotineta MEA! Cele 2 roti pe care mai nou ma pot plimba!

trotineta_1
Trotinetele sunt unul dintre cele mai folosite mijloace de transport ecologic de pe aici. De cand fac 12-18 luni, cei mici se urca pe trotinete, la inceput eventual cu o mica sa atasata de ghidon. Si vezi copilasi de toate varstele cu trotinete. Si vezi adulti pe trotinete de adulti, merg singuri, in gasca sau insotiti de copii. Si vezi batrani! Da, chiar vezi batrani, la 60-70 de ani, pe trotinete de adulti, merg fara probleme, si cumva are si sens ca cei cu capacitate mai mica de miscare cum sunt batranii sa mearga cu trotineta, pare un lucru foarte util.

Asadar, trotineta este prietenul oricui in tara asta. Si cum fii’miu si fii’mea au trotinete (el de la 20 de luni, ea de la 14 luni), a venit si randul meu sa am o trotineta ca sa pot merge cu ei peste tot mult mai usor si mai rapid!

Si ca sa profitam de vremea frumoasa, chiar daca geroasa, de zilele trecute, am zis sa iesim cu trotinetele. Toti 4, chiar daca sotul nu are inca trotineta: fii’mea merge singura cu trotineta dar incet si pe distante mici, asa ca inca trebuie trasa. Asa ca sotul o tragea pe fii’mea si fii’miu si cu mine mergeam cu trotinetele. Dar nu oriunde, ci… la mare!

Stiti deja de aici ca am fost la Brighton, asa ca am profitat si ne-am plimbat pe faleza cu trotinetele.

trotineta_2

trotineta_3

trotineta_4

Si printre altele, am mancat fish&chips pe plaja si copiii au hranit porumbeii si ne-au inghetat mainile pe mancare dar ce bine si frumos a fost!

brighton_ian2017_2

brighton_ian2017_1

brighton_ian2017_3

Spune si altora despre acest articol

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *