Acest articol poate contine linkuri de afiliere. Detalii aici.

Spune si altora despre acest articol

Asa a fost acest Craciun pentru noi. Tihnit, linistit, asezat.

A inceput cu trezirea de la 9 fara ceva, data evident de fi’miu. Dupa care a inceput sa traga ne noi sa ne ridicam din pat, s-a incaltat cu un papuc de-al meu si un papuc de-al lui ta’su si a mers linistit in camera cu bradul. Si a vazut cadourile: este pentru prima oara de cand constientizeaza ce se intampla cu el, cand primeste cadouri ambalate. Asa ca initial a fost foarte incantat sa ne arate fiecare pinguin de pe ambalaje, bineinteles. Apoi am inceput sa rupem usor hartia cat sa prinda ideea, si atunci s-a dezlantuit voinicul meu! Si a fost mai mult decat bucuros de tot ce a gasit sub brad, motiv pentru care, dupa micul dejun, cand l-am intrebat daca mergem in parc sa ne plimbam cu trotineta (ca era frumos si soare afara), a primit un hotarat “nuuuuu!”: era mult prea prins sa constuiasca trasee de tren.

Asa ca am stat frumos in casa, am mancat fructe multe si mai tarziu gris cu lapte, am vorbit cu ambele perechi de bunici pe skype, ne-am jucat, am citit, si apoi a venit somnul de pranz.

Dupa-masa am umplut burticile cu supa de pui cu taitei si mancare de pui cu morcov si dupa o noua portie de joaca cu noile achizitii, am iesit la plimbare. La 3 grade, pe intuneric, ca deh, aici la 3:50 p.m. apune soarele. Si am mers incet incet, in liniste (toate magazinele inchise, mijloacele de transport in comun nu circula) pana intr-o zona cu mici dealuri si multa iarba verde. Fir cu fir a luat fi’miu la picior iarba, si abia apoi a fost pregatit sa venim acasa spunand “gata!”.

Ziua de astazi a avut ingredientele oricarei alte zile: joaca, feluri de mancare obisnuite (nimic special), plimbare, somn, carti si cantece, fara televizor (ca nu avem) si fara colindatori (ca nu sunt). Vorba sotului, asta oare inseamna ca la noi e Craciun mai des de o data pe an? :)) Si totusi, astazi in plus fata de alte zile au fost cadouri, brad impodobit cu figurinele de ieri, povesti cu toti bunicii si linistea de afara.

Voi cum ati petrecut Craciunul?

 

Spune si altora despre acest articol

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *