Saptamana asta… [3-9 martie 2014]

Spune si altora despre acest articol

  • am facut pentru prima oara lapte de soia si tofu (dupa reteta Cristelei Georgescu), care au fost devorate, si planuiesc sa mai fac pentru ca e foarte simplu: se lasa boabele de soia la inmuiat 3 zile cu schimbarea apei de 3 ori pe zi si apoi se baga in blender cu apa (1:4), se strecoara si se fierbe laptele fix 2 minute – pentru tofu, se pun picaturi de lamaie si se mai fierbe 5 minute
  • mi-am recuperat diploma de bac (va povestesc maine ce si cum)
  • am mers kilometri intregi pe jos cu fi’miu, indiferent de vreme
  • am facut iar baloane de sapun si manute de copil au incercat sa le prinda, dar de data asta copilul statea in fund sau in picioare
  • am facut clatite pentru prima oara in ultimii doi ani, de data asta cu faina integrala de secara
  • am descoperit o reteta faina de chipsuri din sfecla rosie aici
  • am remarcat ca se poarta caciulile-fleasca (alea care sunt mai mari decat capul si atarna spre ceafa), tricourile cu colturi si gecile cu cordon/curea in talie – peste tot pe unde te uiti in jur pe strada sau in magazine, cam asta vezi

Cum a fost saptamana asta pentru voi?

Spune si altora despre acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.