Acest articol poate contine linkuri de afiliere. Detalii aici.
- am facut pentru prima oara lapte de soia si tofu (dupa reteta Cristelei Georgescu), care au fost devorate, si planuiesc sa mai fac pentru ca e foarte simplu: se lasa boabele de soia la inmuiat 3 zile cu schimbarea apei de 3 ori pe zi si apoi se baga in blender cu apa (1:4), se strecoara si se fierbe laptele fix 2 minute – pentru tofu, se pun picaturi de lamaie si se mai fierbe 5 minute
- mi-am recuperat diploma de bac (va povestesc maine ce si cum)
- am mers kilometri intregi pe jos cu fi’miu, indiferent de vreme
- am facut iar baloane de sapun si manute de copil au incercat sa le prinda, dar de data asta copilul statea in fund sau in picioare
- am facut clatite pentru prima oara in ultimii doi ani, de data asta cu faina integrala de secara
- am descoperit o reteta faina de chipsuri din sfecla rosie aici
- am remarcat ca se poarta caciulile-fleasca (alea care sunt mai mari decat capul si atarna spre ceafa), tricourile cu colturi si gecile cu cordon/curea in talie – peste tot pe unde te uiti in jur pe strada sau in magazine, cam asta vezi
Cum a fost saptamana asta pentru voi?