Acest articol poate contine linkuri de afiliere. Detalii aici.

Spune si altora despre acest articol

In traducere, intalnire cu 4 labute. De pisicuta pufoasa si rasfatata. E pisica unui parc, o felina cu zgarda si clopotel, si este printre putinele pisici pe care ai ocazia sa le vezi pe-aici. Noi ne-am intalnit cu ea weekendul trecut, cand am mers in parc sa hranim cu seminte ratele si gastele de pe lac.

IMAG1010

Stateam pe o banca sa ne odihnim dupa atata hranit pasari si sa mancam si noi niste afine si stafide, cand de sub banca apare o pisica cu blana valvoi si ne saluta cu “Miau!”. Fi’miu se opreste din mancat si se uita la ea, apoi cauta pe banca sa ne arate pisica: aveam la noi o carte pe care abia o cumparasem, care avea o pisica pe coperta. “Da, mami, pisica!”. Si cum aveam si niste paine la noi, i-am dat o bucatica pisicii, ea a mancat si a plecat la alta banca. Dar fi’miu a vrut si el sa hraneasca pisica, asa ca a cautat in punga sa ia paine si a alergat dupa pisica, a dus mana cu paine la gura ei si a deschis pumnul ca sa ii bage paine in gura (ca asa ne mai da si noua de mancare uneori). Si a mancat pisicuta, si fi’miu era cel mai fericit, ziceai ca a cucerit lumea hranind o pisica! Asta mai ales dupa ce a fost foarte dezamagit sa constate ca gastele nu mananca afine, in contextul in care aceste fructe sunt printre preferatele lui si cand i le-am oferit, primul lucru nu a fost sa manance el, ci sa se duca sa hraneasca gastele.

Weekendul asta am fost iar in parc sa hranim iar ratele (gastele nu si-au facut aparitia).

IMAG1027

Pe drum ne-am intalnit cu o pisica, era pe gardul unei case, tot cu zgarda si clopotel la gat, mai putin pufoasa, bicolora (alb-negru) si cu mai multe de spus: ea sus pe gard “miau-miau”, fi’miu jos pe trotuar o admira si studia, si intr-un final s-a si atasat de ea, ca si din statia de autobuz spre casa el tragea de noi sa ne intoarcem la pisica, iar cand am ajuns acasa si si-a dat seama ca intr-adevar nu ne mai intoarcem la pisica, si-a spus oful si tristetea pe limba lui. Oare ar trebui sa-i cumparam o pisica? Desi cred ca mai degraba ii place sa le vada in libertate si sa le hraneasca, nu stiu daca ar lua una acasa… Hm… Cert e ca da, ii plac animalele! Carui copil nu-i plac, nu?

Spune si altora despre acest articol

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *