Poza lui 1 Februarie 2017

Poza de mai jos este facuta de Dan Mihai Balanescu. Ora 21:00. Piata Victoriei. Click pe poza pentru zoom.

16300445_10210504065389442_7979571436330395150_o

Si in ton cu articolul pe care vi-l recomandam ieri, Sorin Georgescu a scris, pe 24 ianuarie, pe pagina lui de Facebook:

“Ce țară tristă…
Copiii ies în stradă să oprească hoția, dar părinții știu ei mai bine de la dl Gâdea sau dl Ghiță că de fapt au fost plătiți de Soros cu 50 de lei de om și 30 de lei de câine. Și oricum au protestat doar ăia din galerie, vreo 100 de derbedei.
Copiii trimit poze cu mulțimea inundând Bucureștiul de la Universitate la Piața Victoriei, părinții sunt convinși că pozele sunt trucate de “agenturile străine” care sug sângele patriei.
Să urmezi orbește niște hoți pentru câțiva lei în plus la pensie mi se pare de neiertat. Să nu-ți dai seama că ești complice la furtul din buzunarul copilului tău și că îl alungi peste hotare câte puțin în fiecare zi… Să îl înveți să învețe ca să devină cineva și apoi când el devine cineva, să te îndoiești de judecata lui și să adulezi mediocri și impostori…
Nu-mi dau seama dacă este egoism sau nu. Dar, după ce își vor fi văzut copiii plecați în lumea largă, mulți vor sfârși singuri prin spitale pline de bacterii, gândaci și mucegai, cu televizorul înghețat pe Antena 3.”

Daca as fi in Romania, as fi acolo, in strada, indiferent de vreme si temperatura.

“Urmeaza zece zile critice. Exista doua cai de a bloca in extremis macar o parte din prevederile Ordonantei de Urgenta care dezincrimineaza mascat abuzul in serviciu. Una ar fi riposta institutionala prin sesizarile deja anuntate de CSM si presedintele Iohannis la Curtea Constitutionala. A doua si cea mai sigura ramane insa cresterea presiunii publice la paroxism, cu obligarea Guvernului de a retrage ordonanta rusinii nationale, care trasforma Romania in tara jafului legalizat. Am vazut ceva deruta in public dupa reactiile institutionale de azi. Ce se mai poate face, mai are sens sa protestam? Da, este vitala de acum mobilizarea totala.” (sursa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *